Over VitaalBank

Zo gezond en vitaal mogelijk door het leven gaan. Dat gunnen wij iedereen. Gezondheids- en vitaliteitsgegevens vervullen daarbij een belangrijke rol. Door deze gegevens te verzamelen en beter te organiseren en te gebruiken, hebben we een positieve invloed op ieders gezondheid.

Er ontstaat op die manier namelijk een completer beeld over een individu, processen verlopen sneller of beter, zorg wordt gepersonaliseerd en nieuwe innovatieve diensten komen tot leven. Zo creëren we beweging in gezondheid en vitaliteit: wij geven gebruikers de controle over hun gegevens en bieden innovatieve organisaties de ruimte om zich te ontwikkelen.

Voor organisaties

We willen dat het voor organisaties eenvoudiger wordt om de juiste benodigde gezondheidsgegevens op te kunnen vragen en te kunnen gebruiken. Voorop staat dat onze gebruikers altijd de volledige regie houden. Het gaat immers om hun gezondheidsgegevens. VitaalBank biedt organisaties daarom de mogelijkheid om cliënten zelf om toegang tot hun gegevens te vragen. Cliënten kunnen die toestemming vervolgens eenvoudig geven. Zo besparen we samen kostbare tijd en een hoop gedoe.

Voor onze gebruikers

Een positieve impact op ieders gezondheid. Dit maken we bij VitaalBank mogelijk door onze gebruikers centraal te zetten.

  • Bewaar al jouw medische gegevens op een veilige plek: VitaalBank biedt jou een veilige en goed beschermde plek om jouw medische gegevens te verzamelen, te bekijken en te updaten.
  • Bepaal zelf met wie je jouw medische gegevens deelt én beheer de door jouw gegeven toestemmingen: VitaalBank geeft jou de mogelijkheid om je medische gegevens veilig te delen met andere organisaties, zorgaanbieders of apps. Deze gegevens worden alleen gedeeld met jouw toestemming én je kunt deze toestemming op ieder gewenst moment weer intrekken.
  • Krijg volledige transparantie: VitaalBank vindt het belangrijk dat jij bepaalt wat er met je gegevens gebeurt. Je kunt in VitaalBank daarom altijd terugvinden wat er met welke gegevens is gebeurd.
VitaalBank iets voor jouw organisatie?

Vraag een VitaalBank demo aan.

Ontdek wat VitaalBank voor jou kan betekenen. Vraag een gratis demo aan.

Veilig & vertrouwd

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×